Populære dåbsgaver

 

Populære dåbsgaver

Find den perfekte barsels- og dåbsgave : Søg her!

Barnedåben er en stor dag, både for forældre, den store familie og barnet selv. Det kan derfor også være en stor udfordring at finde den helt rigtige dåbsgave til lejligheden. Vil du finde noget helt særligt og personligt, som barnet kan beholde resten af livet, eller tænker du mere over, hvad barnet og dets forældre har brug for i de tidlige barneår? Legetøj, smykker, tøj eller bøger?

Find den perfekte barsels- og dåbsgave : Søg her!

Hvis du snart skal til barnedåb, og er lidt i vildrede om, hvad du skal give barnet eller barnets forældre i gave, så læs videre her. Måske er det lang tid siden, at du sidst har været til barnedåb, og så kan det være svært at vide, hvad man egentlig giver i dåbsgave anno 2013. Vi giver dig gode idéer til både klassiske og udtraditionelle dåbsgaver.

 

Klassiske dåbsgaver

 

Bestik, tallerkner og kopper i sølv med graveret navn og fine børnemotiver er næsten obligatorisk på gavebordet til et barnedåb. Dagmarkors eller medaljoner med indgravering af barnets navn er også en sikker vinder. Andre klassiske gaver er smykkeskrin, fotoalbum og fotorammer.

 

Vil du sætte et personligt præg på en klassisk dåbsgave, kan du sætte et fint billede ind i en smuk ramme, enten af dig og barnet sammen eller et andet personligt motiv, som kan pynte børneværelset. Er du opsat på at give en klassisk gave i dåbsgave, skal du måske overveje, hvilken relation du har til barnet. I nogle familier er der tradition for, at det er mormor og morfar, der giver sølvbestik, mens det er farmor og farfar, der står for børnebiblen.

 

Det er altid en god idé at forhøre sig hos forældrene, om der er nogle specielle traditioner i familien, inden du væger din gave. På den måde sikrer du dig, at din gave bliver unik.

 
Kreative dåbsgaver

 

Vil du gerne være ekstra personlig, når gaven bliver overrakt til den lille og forældrene, er det en god idé at tænke i lidt mere kreative baner end de klassiske dåbsgaver. Først og fremmest kan du have med i din overvejelse, når du vælger en gave, hvilket forhold du har eller vil komme til at have til barnet.

 

Er der noget særligt, der karakteriserer dit og barnets forhold, som kan give sig udslag i en symbolsk gave til barnet?  Mere utraditionelt kan du også vælge at investere i barnets fremtid. Nogle vælger at starte en børneopsparing eller at skrive barnet op til en andelslejlighed. På den måde viser du også, at du vil være i barnets liv til den tid også. Er du dygtig til et særligt håndværk? Kan du lave smykker, er du dygtig til at sy eller male, er en oplagt mulighed selv at kreere en dåbsgave til den lille. En personlig, hjemmelavet gave vil altid være et hit hos forældrene.


Uanset, hvad du vælger at give i dåbsgave, er det vigtigste, at du har hjertet med i det. Har du tænkt længe over, hvad der er den passende gave til barnet, er det helt sikkert, at både forældre og barn vil blive glade for dåbsgaven.

Find den perfekte barsels- og dåbsgave : Søg her!

Google annonce:

Vind en baby- eller børnepakke

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev er du automatisk med i lodtrækningen om præmier til børn. Præmierne har en værdi af 150-200 kr, og er tilpasset dit barns køn og alder - Så der er helt sikkert noget du kan bruge. Der trækkes en vinder hvert kvartal.

One Response to Populære dåbsgaver


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/borneguide.dk/public_html/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/borneguide.dk/public_html/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/borneguide.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(174): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/borneguide.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/borneguide.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(135): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /var/www/borneguide.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(370): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /var/www/borneguide.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2097): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /var/www/borneguide.dk/public_html/wp-content/themes/canvas in /var/www/borneguide.dk/public_html/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63