Warning: Creating default object from empty value in /var/www/borneguide.dk/public_html/wp-content/themes/canvas/functions/admin-hooks.php on line 177

Skal du vælge business eller eSport efterskole på Sjælland?

Er du også i tvivl om, hvilken efterskole du skal vælge? Jeg vil gerne på efterskole på Sjælland, men jeg ved ikke helt, hvilken efterskole, jeg skal vælge. Hvis du står i samme situation, kan du læse med her og måske få noget ud af mine overvejelser. Vidste du for eksempel, at der findes en eSport efterskole i Region Sjælland?

Odsherred efterskole på Sjælland eller Halstedhus eSport efterskole?

Lige nu går jeg og overvejer Odsherred efterskole og Halstedhus efterskole. Odsherred Efterskole har meget fokus på internationale ting og iværksætteri. Især deres OE Business linje synes jeg lyder rigtig spændende. Jeg overvejer også Halstedhus Efterskole som er ret anderledes, fordi det er en idrætsefterskole med ridning, håndbold og fodbold. Det er jeg måske ikke så meget til, men hør så her … De er også blevet en e sport efterskole, og så er det pludselig rigtig relevant for mig.

 

Hvad siger mor og vennerne?

Min mor er helt enig i, at det er en god ide at vælge efterskole på Sjælland. Så er jeg ikke alt for langt væk hjemmefra, og hun tænker, der er bedst sandsynlighed for, at jeg kommer hjem i weekenderne, hvis jeg går på efterskole på Sjælland. Det gør jeg sikkert også. Men det kan jo være, at jeg får så gode venner på efterskolen, at jeg slet ikke gider hjem hver weekend.

 

Jeg tror, min mor foretrækker, at jeg vælger Odsherred Efterskole på grund af deres fokus på at klare sig som iværksætter og drage ud i verden for at arbejde internationalt. Hvilket jo er lidt sjovt, når hun lige nu ikke kan lide tanken om, at jeg vælger en anden efterskole end på Sjælland, hvor jeg er i nærheden af hende.

 

En af mine venner har søgt Odsherred efterskole på Sjælland. Så det trækker også lidt. Men det gør den her eSport efterskole altså også. Det lyder rigtig fedt med en efterskole, der tager eSport alvorligt. Det hjalp lidt i min familie, da DR3 viste programmer om Astralis holdet. Men der er stadig mange, der synes det er noget mærkeligt, nørdet og indadvendt noget, jeg bruger så mange timer på. Jeg aner ikke, hvor mange gange jeg er blevet spurgt, om jeg ikke hellere skulle gå til fodbold eller spejder.

 

På en eSport efterskole går jeg ud fra, at lærerne har en helt anden forståelse for, at eSport kan være en mulig karrierevej, hvis jeg bare er målrettet nok. På den anden sige tror jeg, at et ophold på Odsherred Efterskole måske bliver vægtet højere, når jeg gerne vil søge ind på CBS en dag. Det er ikke helt nemt at vælge. Godt jeg kan starte med at tage ud til åbent hus og besøge dem, inden jeg skal tage min beslutning om valget af efterskole på Sjælland.

Google annonce:

Comments are closed.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close